дома Македонија Кому му верувате? Види ФОТОС!

Кому му верувате? Види ФОТОС!

101
0
АКЦИЈА

Додека трае предизборната кампања, сведоци сме на бројни анкети каде се мери рејтингот на партиите, односно која политичка опција влева повеќе доверба додека трае нивното претставување. Но, понекогаш за одговорот на тоа прашање само треба да се прошетаме и да погледнеме што се случува пред партиските штандови. За денес, изборот падна на штандовите на ВМРО ДПМНЕ и СДСМ во општините Кисела Вода и Струга.