дома Македонија Чиј е слоганот на кампањата на СДСМ, “МОЖЕМЕ”?

Чиј е слоганот на кампањата на СДСМ, “МОЖЕМЕ”?

15
0
АКЦИЈА

Не баш креативно, нели? Дали кампањата на Заев му ја работат истите луѓе што ја работеа “Дома си е дома”? Ќе им побара ли да му ги вратат парите?